• EUTHYROX İSİMLİ İLAÇ İÇİN HAZIRLANAN DOKTOR BİLGİLENDİRME MEKTUBU HAKKINDA

19.11.2018

BÖLGE ECZACI ODASI
    YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA

Birliğimize T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu'ndan gelen 14.11.2018 tarihli ve 197705 evrak nolu yazı ile, Sağlık mesleği mensuplarının ilaç güvenliliği ile ilgili konularda meydana gelen gelişmelerden ivedilikle haberdar olmaları amacıyla mektup dağıtılması uygulamasının Kurum tarafından yürütüldüğü, Bu doğrultuda Euthyrox (levotiroksin) adlı ilacın formülasyon değişikliği ve eski formülasyondan yeni formülasyona geçiş yapan hastaların izlenmesi hakkında önemli bilgileri içeren ve Kurumca onaylanan mektubun Birliğimiz tarafından duyurulması istenmektedir. İlgili Kurum yazısı ve doktor bilgilendirme mektubu yazımız ekinde yer almakta olup bilgilerinizi ve konunun üyelerinize duyurulmasını saygılarımla rica ederim.

Ecz. Arman Üney

Kurum yazısı için tıklayınız.