• KIRŞEHİR C GRUBU REÇETE LİMİTLERİ HK.

DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIM

TÜRK ECZACILAR BİRLİĞİ’NDEN KOTALI VE SIRALI REÇETELER İÇİN LİMİT ARTIŞI TALEBİMİZ DOĞRULTUSUNDA DEĞİŞİKLİK OLAN REÇETE GRUPLARININ SON HALİ AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR.

BİLGİLERİNİZE SUNARIZ.

1.DİYALİZ SOLÜSYON REÇETELERİ      8.200

2. DİYALİZ MERKEZLERİNDEN ÇIKAN ERİTROPOİETİN ve DARBEPOETİN HARİÇİ REÇETELER    1.500

3. ECZANE OLMAYAN YERLEŞİM YERLERİ REÇETELERİ    1.500

4. KIRŞEHİR MERKEZİ ANTI-TNF REÇETELERİ     10.000

5. KIRŞEHİR MUCUR İLÇESİ ANTI-TNF REÇETELERİ   6.000

6. ERİTROPOİETİN VE DARBEPOETİN REÇETELERİ     7.500

NOT: KOTALI REÇETELER İÇİN SİSTEM UYARLANMIŞ OLUP KASIM 2019 TARİHİNDEN İTİBAREN GEÇERLİ OLACAKTIR. SIRALI REÇETE OLAN ERİTROPOİETİN VE DARBEPOETİN REÇETELERİ İÇİN ADİL OLUNMASINI SAĞLAMAK AMACIYLA SIRA LİSTESİ BİTİP TEKRAR BAŞA DÖNÜLDÜĞÜNDE UYGULAMAYA GEÇİLECEKTİR. HERHANGİ BİR MAĞDURİYET YAŞANMAMASI İÇİN ODAMIZIN BİLGİLENDİRME MESAJINI BEKLEMENİZ TAVSİYE EDİLİR.

NOT: BU GRUPLAR HARİCİNDEKİ REÇETELER İÇİN KOTA LİMİTLERİ, LİMİT ARTIŞ KURALLARINA UYMADIĞI İÇİN DEĞİŞTİRİLEMEMİŞTİR.