• 2020 YII SGK PROTOKOLÜ YENİLEME İŞLEMLERİ HK.

ECZACILARIMIZIN DİKKATİNE!

2020 YILI SGK SÖZLEŞMELERİ VE TIBBİ MALZEME SÖZLEŞMELERİ ODAMIZA GELMİŞTİR. AKSARAY İÇİN CUMA GÜNÜ KIRŞEHİR İÇİN PAZARTESİ DAĞITIMA BAŞLANACAKTIR.

PANDEMİ SÜRECİ NEDENİYLE ECZANELERİN SGK SÖZLEŞMELERİ HER GÜN İÇİN SATIŞ HÂSILATLARINA GÖRE GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR. HÂSILAT SIRASI GELEN ECZACILARIMIZIN ODAMIZA GELMELERİ ( WATSAPTAN HASILAT SIRA BİLGİSİ VERİLECEKTİR ) , HASTALIK BULAŞ RİSKİNİ AZALTMAK AÇISINDAN BU HUSUSA UYULMASI SON DERECE ÖNEM ARZ ETMEKTEDİR.

2020 YILI SGK SÖZLEŞMELERİ VE TIBBİ MALZEME SÖZLEŞMELERİ MERKEZ ECZANELER İÇİN ODAMIZDA KAŞELERİ (ADRES VE SOYADI DEĞİŞİKLİĞİ OLANLARDA KAŞE BİLGİLERİ GÜNCEL OLMALIDIR) VE SÖZLEŞME EK BELGELERİ İLE ODAMIZA GELEN ECZACILARIMIZIN BİZZAT KENDİLERİ TARAFINDAN İMZALANACAK VE ODAMIZ TARAFINDAN KURUMA TESLİM EDİLECEKTİR.

TIBBİ MALZEME SÖZLEŞMESİ İMZALANMASI MECBURİYETİ OLMAYIP BU SÖZLEŞMELER ECZACILARIMIZA SGK SÖZLEŞME EKİ OLARAK BEDELSİZ VERİLECEKTİR.

2020 YILI SGK SÖZLEŞMESİ İÇİN KURUM TARAFINDAN İSTENEN BELGELER

- RUHSAT FOTOKOPİSİ. (DEĞİŞİKLİK OLMASI HALİNDE.)
                    - ADLİ SİCİL KAYDI.( ADLİ SİCİL KAYDI ÇIKAN ECZACILARIN MAHKEME BELGELERİNİN BİR ÖRNEĞİNİ GETİRMELERİ.)
                   - MÜKELLEFİN BAĞLI OLDUĞU VERGİ DAİRESİNDEN ALINAN BİR ÖNCEKİ YIL HASILATINI GÖSTEREN ONAYLI FORM.(GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞINDAN ALINAN BELGE DE GEÇERLİDİR)

- SGK SÖZLEŞMELERİNE SÖZLEŞME TARİHİ OLARAK 01.10.2020 TARİHİ YAZILACAKTIR

SGK SÖZLEŞMESİNİN KURUMA VERİLECEK NÜSHASININ (İLK SAYFASININ) ALTINA ECZACININ EL YAZISI İLE “PROTOKOL HÜKÜMLERİNİ OKUDUM VE KABUL ETTİM" YAZILMASI VE İMZALANMASI, DİĞER SAYFALARI DA PARAF ETMESİ GEREKMEKTEDİR.

2020 YILI TIBBİ MALZEME SÖZLEŞMESİ İÇİN KURUM TARAFINDAN İSTENEN BELGELER

• YENİLEME YAPACAK OLANLAR
    • BÖLGE ECZACI ODASINDAN ONAYLI SÖZLEŞME FORMU
    •
    • RUHSAT FOTOKOPİSİ (DEĞİŞİKLİK OLMASI HALİNDE.)
    •
    • ECZACININ (VE EĞER VAR İSE ECZANE MESUL MÜDÜRÜNÜN) ADLİ SİCİL KAYDINI GÖSTERİR BELGE ASLI (E-DEVLET SİSTEMİNDEN TEMİN EDİLEBİLİR) (ADLİ SİCİL KAYDI ÇIKAN
    •
    • ECZACILARIN MAHKEME BELGELERİNİN BİR ÖRNEĞİNİ GETİRMELERİ)

Yönetim Kurulu Adına

Ecz. Raif AKSAY

İskonto oranları, hasılat bilgileri ve fiyatları gösteren satış hasılat tablosu aşağıdaki gibidir;

2019 YILI HASILAT BİLGİSİ (VARSA 6736

SAYILI KANUN KAPSAMINDA KESİLEN

FATURA TUTARI VE KDV HARİÇ) (TL)

ALACAĞI TİP SÖZLEŞME FORMU