• ECZANE AÇILIŞ KAPANIŞ SAATLERİNE UYMAYAN ECZANELERİMİZ HK.

DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIM,

Son dönemlerde eczanelerimizin mesai saatlerine uymadıkları konusunda sıkça şikâyetler alınmaktadır. Odamızca konu hakkında gerekli denetimler yapılacak olup, mesai saatlerine riayet etmeyen eczanelerimize ilgili kanun çerçevesinde gerekli işlemler yapılacaktır.

Eczacılarımızın mesai saatlerine uyması; mesai saati dışında eczanelerde işlem ( tadilat, çalışma vb gibi durumlarda ) yapılması  halinde , çalışma gün ve saatlerin odamıza bildirilmesi ve bu hallerde eczane camları kapatılarak ; kapının kilitli olması şartı ile eczanelerde gerekli çalışmaların yapılabileceği; belirtilen bu şartlara uymayan eczanelerimiz içinde yine mesai saatlerine uymamaktan işlem yapılacağı konusunda bilgilerinize önemle rica ederiz.