2024 YILI OLAĞAN MALİ KONGRE HK.

Sayı: 0471/ 2024                                                                                                    14/08/2024

Konu: 2024 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Hk.

2024 YILI OLAĞAN MALİ GENEL KURUL ÇAĞRISI

DEĞERLİ ÜYEMİZ,

Odamız 2024 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündem gereğince; 20.09.2024 Cuma günü saat 13: 00 'de Eczacı Odamız Hizmet Binası Toplantı salonunda ; çoğunluk sağlanamadığı takdirde çoğunluğa bakılmaksızın (ASIL TOPLANTI ) 21.09.2024 Cumartesi günü saat: 13.00’de  Eczacı Odamız Hizmet Binası Toplantı salonunda yapılacaktır. (Turizm Cad. Eras İşhanı No:146-147 Kat :3  AKSARAY )

Gereğini bilgilerinize rica ederiz.

Yönetim Kurulu Adına

Ecz. Raif AKSAY

GÜNDEM:

1. Açılış ve yoklama,

2. Genel Kurul Divan Heyetinin oluşturulması,

3. Saygı duruşu; İstiklal Marşı,

4. Yönetim Kurulu Faaliyet Raporlarının okunması

5. Mali Raporların okunması

6. Denetleme Kurulu Raporlarının okunması,

7. Raporların müzakeresi,

8. Yönetim Kurulu Raporlarının ibra-ı

9. Denetleme Kurulu Raporları ve Mali Hesapların ayrı ayrı ibra-ı,

10 2024 -2025 Yılı Taslak Bütçenin görüşülmesi ve onaylanması,

11. Dilek ve öneriler,

12.Kapanış.

* * * * *  DİKKAT ÇOK ÖNEMLİDİR  * * * * *

6643 Sayılı Yasanın Değişik 4078 Sayılı Yasanın 1'inci maddesine göre; Oda Umumi Heyetinin her nevi toplantılarına Oda üyelerinin katılmaları zorunludur. Katılmayanlar yıllık üye aidatı kadar para cezası ile cezalandırılırlar.