ABBOTT-FARMAZİ AKADEMİ İŞBİRLİĞİ İLE DÜZENLENECEK MAJİSTRAL KONULU TOPLANTI HK.

DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIM

ABBOTT İlaç Firması, Farmazi Akademi ve Eczacı Odamız işbirliği ile düzenlenecek olan Mesleki Gelişim Toplantımız 17 Mart 2018 Saat 10:30’da Grand Altuntaş Otelde yapılacaktır.

Kırşehir’den katılmak isteyen meslektaşlarımızın Kırşehir temsilcilik personelimiz Kadir Güleç’e 12 Mart 2018 Pazartesi akşamına kadar bilgi vermesi gerekmektedir.

Toplantı detayları aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.Toplantı öncesi hafif kahvaltı ve toplantı sonrası öğle yemeği olacaktır.

Bilgilerinizi ve katılımlarını önemle rica  ederiz.

YÖNETİM KURULU ADINA

Ecz. Fatih ÖZÇİFÇİ